c1000 raalte noord krijgt nieuw gezicht

Het nieuwe jaar 2013 wordt ook een nieuw begin voor C1000 Raalte Noord. Op 7 januari gaat de winkel twee en halve week dicht, om op 23 januari weer verder te gaan als Jumbo Raalte Noord.

Dat betekent dus dat 5 januari de laatste dag is voor de C1000-winkel in Raalte Noord. Bedrijfsleider Edwin Stegink heeft daar een dubbel gevoel bij. “Ik heb jaren met veel plezier en met een goed team een geweldige C1000-winkel mogen leiden. We hebben altijd met veel plezier voor onze klanten klaar gestaan. Natuurlijk is het is dan ook moeilijk dat hier een eind aan komt. De winkel gaat verder en we kijken we ernaar uit om als Jumbo Raalte Noord onze deuren te openen”. Hij zelf zal er echter niet meer bij zijn. “Ik word filiaal manager bij een andere Jumbo. Het team zal ook in de nieuwe winkel voor de volle honderd procent klaarstaan voor onze klanten, net zoals we dit altijd al deden”.

Op een informatieavond voor de medewerkers kon iedereen zijn of haar vragen stellen. Duidelijk is dat alle medewerkers meegaan naar de nieuwe winkel. Ondanks een nieuw gezicht voor de winkel, zal de klant na de opening alle vertrouwde gezichten van het personeel terug zien.

Om nog zo lang mogelijk te kunnen genieten van het huismerk, maakt C1000 het voor de klant mogelijk om volle dozen van de favorieten artikelen van het huismerken bestellen. Dat kan tot en met 31 december, ophalen moet voor zaterdag 5 januari.

C1000 Raalte Noord zal de winkel op zaterdag 5 januari leegverkopen, waardoor klanten kunnen profiteren van vijftig procent kassakorting op de laatste aanwezige winkelvoorraad. Voor de winkel is het voordeel dat de verbouwing goed voorbereid kan worden en klanten profiteren van zeer lage prijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.