bruggeman sluit zich aan bij haardnl

Kachelspeciaalzaak Bruggeman Broekland en Kachelspeciaalzaak Bruggeman Apeldoorn zijn recentelijk partner geworden van Haard.nl Net zoals vele andere markten, is ook de kachel- en haardenmarkt de afgelopen jaren sterk veranderd. De consument zoekt tegenwoordig eerst vanuit de luie stoel naar sfeerbeelden van kachels en haarden die hen aanspreekt op het internet en de social media, om vervolgens de stap naar de winkel te zetten. Als individuele detaillist is het niet altijd even eenvoudig om jezelf goed te presenteren op het internet en in de social media. Mede daarom heeft Bruggeman aansluiting gezocht bij Haard.nl

Haard.nl is een landelijke organisatie op het gebied van sfeerverwarming, waarbij lokale detaillisten zich kunnen aansluiten. Om de naam Haard.nl te mogen voeren dient de detaillist wel aan diverse kwaliteitsnormen te voldoen, teneinde te waarborgen dat de klant krijgt wat zij zoekt: kwaliteit.

Haard.nl zegt hierover: “bij Bruggeman Broekland en Apeldoorn waren we hier vrij snel uit. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring, beschikt over vakkundig personeel en heeft dezelfde visie over de markt als ons. Met Gerard en Wijnand hebben we hierover zeer prettige gesprekken gevoerd.”

Kijk op staging2.haard.nl voor meer informatie of volg haard.nl op twitter via @Haardnl. Liken via facebook (haard.nl) kan ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.