brommobiel in coupe uitvoering

De brommobiel volgt opnieuw de autobranche. Daarom komt Aixam als eerste fabrikant met een Coupé-versie van de brommobiel. De Coupé kenmerkt zich door zijn sportieve uiterlijk en aflopende carrosserievorm aan de achterzijde. Aixam breidt haar assortiment uit met drie verschillende Coupé modellen.

De nieuwe Aixam Coupé is verkrijgbaar in drie verschillende versies: Coupé S, Coupé Premium en Coupé GTi. Binnen deze modellen is er variatie mogelijk in kleur, dak en vele opties. Hierdoor kun je altijd een Coupé samenstellen naar eigen wens. Voor een sportieve en eigenwijze uitstraling kies je de Coupé S. Wilt u een elegant model, dan kies je voor de Coupé Premium. Of wil je opvallend over straat met je Coupé, dan is de GTi het model.

Naast het al bestaande ABS remsysteem, komt de fabrikant nu met een vernieuwd schakelsysteem. Dit schakelsysteem zorgt er voor dat je makkelijk en soepel kunt schakelen en hiermee uw volledige aandacht op het verkeer kunt houden.

Voor meer informatie over Aixam kun je terecht bij Autobedrijf Mollink, Praamstraat 13, 8102 HM Raalte, Tel: 0572-358151, staging2.autobedrijfmollink.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.