Home / archiefcentraal / bouwkavel heeten beschikbaar voor groepen

bouwkavel heeten beschikbaar voor groepen

Op de deelgebied 2 van nieuwbouwlocatie Veldegge in Heeten wordt een grote bouwkavel beschikbaar gesteld voor acht huizen in twee blokken van vier. De bouwkavel is beschikbaar voor collectief opdrachtgeverschap (CPO). Met een CPO kun je als groep projectmatig bouwen, dus zonder tussenkomst van een projectontwikkelaar. Dit kan voor starters gunstig zijn, aangezien zij hiermee kunnen besparen op de kosten.

De grondprijs is vastgesteld op 205 euro per vierkante meter, exclusief btw. Nu het college de bouwkavels beschikbaar heeft gesteld voor een CPO, is het aan de vereniging om de grond daadwerkelijk te kopen.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.