bomvol eindejaarsprogramma bij lampe

De Teenage Party is gericht op de jonge stappers tussen de 12 en 15 jaar. Zij mogen rekenen op een avondje fijne dansmuziek. De Leeren Lampe is die avond geopend van 21.00 tot 0.00 uur. De entree bedraagt 5 euro. Een dag later, op zaterdag 29 december, staan de resident DJ’s achter de draaitafels bij DLL. Zij presenteren een avondje fijne dansmuziek. Verzoekjes zijn altijd welkom.

In nieuwjaarsnacht volgt het grote Oud en Nieuw Feest; twee feesten zelfs. Boven in de Theater Zaal en de Music Factory zorgen SLAM! FM DJ Rob Toonen en DJ Total Tommy voor een feestelijke sfeer voor iedereen vanaf 16 jaar; in de kelder is er een speciaal feest voor de wat oudere jongeren met medewerking van de Engelse Danny Giles Band. Het Oud en Nieuw Feest duurt van 1.00 tot 5.00 uur.

Met Rob Toonen kun je alle kanten op. Bij SLAM! FM, waar hij samen met Mental Theo ‘The Creepshow’ presenteerde, draaide hij natuurlijk veel dance, maar hij heeft ook een skihut in Enschede waar het elk weekend feest is. Daarnaast fungeert hij elke editie van Goapresski in Ahoy als DJ/presentator. Dus of je nou de laatste hits wilt horen of lekkere feestmuziek: alles komt voorbij. DJ Total Tommy begon ooit als DJ op klassenfeestjes en campings en is uitgegroeid tot één van de bekendste DJ’s van Nederland. Alles kan: van après-skimuziek tot r&b, van golden oldies tot de laatste Top 40-hits. Om 2.12 uur volgt een spectaculaire lasershow. Ook Club Light en de Brouwerhut zijn geopend.

Het feest in de Brouwerszaal is het initiatief van enkele oudere jongeren uit Raalte. Zij zochten een plek waar zij hun eigen nieuwjaarsfeestje konden vieren en vonden die bij DLL. De muzikale insteek: rockmuziek uit de sixties en seventies. De Danny Giles Band speelt stevige bluesrock. Doorgaans veel eigen werk, maar het trio heeft beloofd om ter ere van deze bijzondere avond een speciale set met veel covers te zullen spelen. De minimumleeftijd is 25 jaar.

Een kaartje voor het 16+ feest kost 12,50 euro (inclusief garderobe en een consumptiemunt; members twee munten). Een kaartje voor het 25+feest kost hetzelfde (inclusief garderobe, welkomstdrankjes en hapjes). Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Schulten Lederwaren, Primera Wijhe, Smulbaai Heino en De Leeren Lampe en online via staging2.deleerenlampe.nl. Die avond is er geen busvervoer

1 januari ’s avonds gaat het feest bij DLL gewoon verder met de Nieuwjaars Party. De resident DJ’s staan achter de draaitafels. De entree is gratis. Op Nieuwjaarsdag (vanaf 22.30 uur) gelden dezelfde busvervoertijden als op een normale zaterdagavond.

Voor de eerste keer opent De Leeren Lampe op Eerste Kerstdag de deuren. Na alle gezelligheid in familiekring even lekker feesten met je vrienden en vriendinnen. DJ Total Tommy zorgt voor passende muziek. Die avond is alleen de Music Factory geopend. “En omdat we de avond een feestelijk tintje willen geven, is de entree tot 24.00 uur gratis”, vertelt Joost Meijerink, bedrijfsleider van De Leeren Lampe.

Tweede Kerstdag is het traditiegetrouw een gezellige drukte in DLL en dat zal dit jaar niet anders zijn. Opnieuw is DJ Total Tommy van de partij. Hij staat in de Music Factory. Ook de Brouwershut is geopend. Verder staat er in de Theater Zaal een optreden op het programma van 30 Euro Live. Drie muzikanten zijn voldoende om een hele zaal te doen kolken. De heren van 30 Euro Live bewijzen het bij elk optreden. Peter, David en Michiel hebben een missie: ”We gaan niet eerder naar huis voordat de tent volledig plat gespeeld is.” 30 Euro Live is een band waarvan de leden nog begrijpen waar het om gaat. “Het publiek komt niet voor de band maar de band komt voor het publiek.” Met een onuitputtelijke energie komen de beste songs van heden en verleden voorbij. De afgelopen jaren hebben ze vrijwel in alle uithoeken van Nederland gespeeld. Ook hebben ze op verzoek van de Koninklijke Landmacht twee keer een tour gedaan in Afghanistan.

Op eerste en tweede kerstdag gelden dezelfde tijden als het gaat om busvervoer als normaal: Reserveren tot 21.30 uur via staging2.deleerenlampe.nl of tot 23.00 uur telefonisch op 0572-355855.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.