bijzonder event bij havezathe den alerdinck

Havezathe Den Alerdinck in Laag Zuthem is als trouwlocatie betrokken bij een bijzonder event. Ontdekeenkasteel.nl en Bruid & Bruidegom Magazine houden namelijk op 12 december het trouwevent ‘Vier de Liefde 12-12-12’. Er zullen op deze laatst mogelijke ‘triple double digit’ huwelijksdatum 12 bruidsparen op 12 kastelen in 12 provincies om 12.12 uur trouwen. Binnen de provincie Overijssel vormt Havezathe Den Alerdinck de trouwlocatie.

Alle bruidsparen hebben zeker één ding met elkaar gemeen: zij zijn allen klant bij de Voedselbank. Voor alle twaalf provincies is een trouwlustig koppel geselecteerd, dat elkaar straks het jawoord zal geven. In de provincie Overijssel zijn Monica en Marco het gelukkige stel dat als bruidspaar naar voren is gekomen.

Dit maatschappelijke project kan niet gerealiseerd worden zonder de inzet van ruim honderd sponsoren door het hele land. “Als gespecialiseerd bedrijf in verzorgen van huwelijken voelden we ons direct geroepen aan dit initiatief ondersteuning te bieden en er gezamenlijk voor te zorgen dat deze bruidsparen de mooiste dag van hun leven beleven”, aldus Fleur Koning namens Havezathe Den Alerdinck.

Benieuwd naar alle ontwikkelingen? Volg ‘Vier de Liefde 12-12-12’ via staging2.ontdekeenkasteel.nl/vierdeliefde of staging2.bruidenbruidegom.nl/vierdeliefde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.