bijeenkomst leven met aandacht bij carinova

Carinova houdt op dinsdag 11 december van 13.30 tot 15.30 uur een Themabijeenkomst ‘Leven met aandacht’ voor mantelzorgers in het Carinovagebouw aan de Arkelstein 2 in Raalte. Een sociaal psychiatrisch verpleegkundige van Intend zal een lezing verzorgen over mindfullness en de deelnemers laten ervaren hoe het is om iets met aandacht te doen. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

De laatste tijd is er veel aandacht voor de manier waarop mensen omgaan met de hectiek van alledag en stressvolle momenten in hun leven. Tegenwoordig wordt er ook vaak veel van mantelzorgers gevraagd. Zorgen voor een ander geeft meestal veel voldoening, maar kan ook zwaar zijn. Zeker als er ook nog sprake is van andere verantwoordelijkheden zoals bijvoorbeeld werk en gezin.

Om die reden is het dan ook belangrijk om op zoek te gaan naar manieren om zelf in evenwicht te blijven. Een manier om dat te doen is bijvoorbeeld mindfullness. Onder mindfullness wordt verstaan dat mensen de dingen die ze doen met aandacht doen. Dus niet continu in je hoofd bezig zijn met andere dingen, maar bewust dat doen waar je mee bezig bent.

Carinova vraagt de belangstellenden om zich op te geven via 0900 86 62 of k.bekebrede@carinova.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.