Home / archiefcentraal / bannink tekent voor derde seizoen bij hhzd

bannink tekent voor derde seizoen bij hhzd

Handbalvereniging Oortwijn Heino HHZD heeft het contract met hoofdtrainer Eppie Bannink met een seizoen verlengd tot medio 2014. In het eerste seizoen is het kampioenschap in de 2de klasse behaald en in het huidige seizoen draait het eerste dames team verdienstelijk mee in de 1ste klasse. Er zit nog veel rek in deze jonge spelersgroep.

Oortwijn Heino HHZD is blij om samen met Eppie en de spelersgroep de gezamenlijke ambitie verder uit te bouwen en door te groeien. Naast de selectie zal Eppie, samen met de Technische Commissie, zich ook bezig blijven houden met de ontwikkeling van de jeugd. Er wordt hard gewerkt aan een meerjarenplan om het niveau binnen de vereniging te verbeteren en continuïteit te waarborgen.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.