bannink tekent voor derde seizoen bij hhzd

Handbalvereniging Oortwijn Heino HHZD heeft het contract met hoofdtrainer Eppie Bannink met een seizoen verlengd tot medio 2014. In het eerste seizoen is het kampioenschap in de 2de klasse behaald en in het huidige seizoen draait het eerste dames team verdienstelijk mee in de 1ste klasse. Er zit nog veel rek in deze jonge spelersgroep.

Oortwijn Heino HHZD is blij om samen met Eppie en de spelersgroep de gezamenlijke ambitie verder uit te bouwen en door te groeien. Naast de selectie zal Eppie, samen met de Technische Commissie, zich ook bezig blijven houden met de ontwikkeling van de jeugd. Er wordt hard gewerkt aan een meerjarenplan om het niveau binnen de vereniging te verbeteren en continuïteit te waarborgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.