Home / archiefcentraal / balies olst wijhe dicht rond feestdagen

balies olst wijhe dicht rond feestdagen

Rondom Kerst en Oud en Nieuw zijn de gemeentelijke balies van Olst-Wijhe op beide locaties, Holstohus in Olst en gemeentehuis in Wijhe, gesloten op maandag 24 december 2012, dinsdag 25 december 2012, woensdag 26 december 2012, maandag 31 december 2012 en dinsdag 1 januari 2013.

Op donderdag 27 december en vrijdag 28 december worden de gebruikelijke openingstijden gehanteerd. Op woensdag 2 januari 2013 is het gemeentehuis in Wijhe geopend van 9.30 tot 12.00 uur. Deze dag is de balie in het Holstohus van 13.30 tot 16.30 uur geopend.

Melden begrafenis

Voor het melden van een begrafenis kun je op maandag 24 december, dinsdag 25 december, woensdag 26 december, maandag 31 december 2012 en op dinsdag 1 januari 2013 bellen met Harry Koekoek via 06 – 21 42 40 68. Om zekerheid te bieden over de begrafenis wordt nadrukkelijk verzocht persoonlijk met Harry Koekoek te spreken en geen gebruik te maken van de voicemail. Het genoemde mobiele nummer is uitsluitend te gebruiken voor het vastleggen van een begrafenis.

Geboorteaangifte

Voor een geboorteaangifte kun je terecht op de eerstkomende werkdag dat de balies geopend zijn.

Zie ook www.olst-wijhe.nl

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.