avondje knallen bij destination x in dll

ditie waren de geluiden van de bezoekers alleen maar positief. Moon Star Events en De Leeren Lampe zijn daarom ook zeer trots, dat ze dit succes een vervolg kunnen geven.

Ook voor deze editie heeft de organisatie er alles aan gedaan om een pakkende en gevarieerde line-up neer te zetten. Daarom presenteren Moon Star Events en De Leeren Lampe ook graag de artiesten voor deze tweede editie. De line-up staat volgens DLL garant voor een avondje knallen en bestaat uit de volgende artiesten:

Day – Mar

Submotion

Rebourne

Azerr

MC Livid

Dj contest

Ook voor deze tweede editie van Destination X is er één plek vrijgehouden voor een dj talent. Dit omdat zowel Moon Star Events als DLL van mening zijn dat dj-talenten een kans verdienen. Zij zijn namelijk de toekomst van de muziek industrie. De winnaar van deze contest zal de tweede editie van Destination X mogen openen.

In de bijlage is de poster van het evenement te vinden met informatie over tijden en entreeprijzen. Voor aanvullende informatie kun je kijken op Facebook via de officiële Moon Star Events pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.