autobedrijf r voskes verruilt middel voor wesepe

Natuurlijk kun je oog hebben voor de geschiedenis van een familiebedrijf dat inmiddels al 100 jaar bestaat. In dit geval lijkt zelfs respect op zijn plaats, maar het moet vooral geen verlammende uitwerking hebben op de ondernemersgeest en het toekomstperspectief van het bedrijf. Roelf Voskes heeft deze boodschap goed in zijn oren geknoopt. Zo kan hij dus met een gerust hart bekend maken dat Autobedrijf R. Voskes afscheid neemt van haar ‘geboorteplaats’ Middel en dat er een nieuw pand gaat verrijzen in Wesepe.

‘Tja, Middel is de plek waar opa ooit begonnen is’, mijmert de huidige eigenaar heel even. Om er vervolgens heel realistisch aan toe te voegen dat tijden veranderen. Hij had al langer de wens om het aanbod van auto’s samen te brengen in Raalte, maar het kwam in een stroomversnelling door de zogenaamde Rood voor Rood regeling. ‘Voor mij was het echt een optelsom. Als tegemoetkoming voor het afstoten van onze locatie in Middel kregen we 3 bouwkavels terug en aan de zuidelijke rotonde van Wesepe werd tegelijkertijd een industrieterrein gerealiseerd. Een industrieterrein op een goede zichtlocatie en dat biedt nieuwe kansen. Alleen verder gaan met onze vestiging in Raalte was wat mij betreft sowieso al geen optie, want we willen zichtbaar blijven voor onze huidige en toekomstige klanten uit de gemeenten Olst-Wijhe en Deventer.’

Het pand in Wesepe zal vermoedelijk in februari of maart voor het eerst de deuren openen. Aangezien de verkoop dus vanuit Raalte plaatsvindt, zal de tweede vestiging zich voornamelijk presenteren als werkplaats. Daarbij wordt het concept ‘AutoCrew’, onderdeel van Bosch, geïntegreerd. Het bedrijfsleven kan straks dus op beide locaties terecht voor het onderhoud aan lichte bedrijfswagens (tot 3500 kg) en personenauto’s en de APK-keuringen. Daarnaast wil Autobedrijf R. Voskes zich straks vanuit zowel Raalte als Wesepe meer dan voorheen gaan richten op banden. ‘Dat is echt een versterking van ons aanbod. Door zomer- en winterbanden te verkopen en te stallen, hopen we zowel de zakelijke markt als de particulier nog beter te kunnen bereiken.’

Energiezuinig

Een nieuwbouwpand geeft natuurlijk altijd extra mogelijkheden ten opzichte van een bestaand gebouw. Zo heeft Autobedrijf R. Voskes een duidelijke slag geslagen als het gaat om duurzaamheid. ‘Onze insteek was om in Wesepe een zo energiezuinig mogelijk pand neer te zetten. We vinden het belangrijk om op dit gebied onze bijdrage te leveren, maar natuurlijk is het ook goed om de vaste lasten op termijn terug te dringen. Het kost wel wat en je bent veel tijd kwijt met de voorbereiding, maar als je het traject ingaat, moet je ook doorzetten’, is Voskes’ overtuiging.

Autobedrijf R. Voskes weet steeds meer mensen uit een brede regio aan te trekken. Uit reacties van klanten valt af te leiden dat het te danken is aan een goede mix van vakmanschap en een zakelijke, maar gemoedelijke klantbenadering. ‘We zijn allemaal mensen uit de streek, dus we willen gewoon een goed verhaal neerzetten. Geen mooie beloftes die je niet kunt waarmaken. Daar koopt de klant helemaal niets voor. Een no-nonsense verhaal, dat past goed bij ons en het past goed bij de streek.’

Met een mooi nieuwbouwpand in Wesepe erbij kun je dan ook niet anders concluderen dan dat Autobedrijf R. Voskes klaar is voor de toekomst. Een toekomst, waarin het bedrijf klaar blijft staan voor het zakenleven. ‘Ook met bijzonder aantrekkelijke deals, zowel qua verkoop als qua onderhoud, die we graag nog eens nader toelichten’, aldus Voskes die te boek staat als eigenaar van een universeel bedrijf. Er worden dus nieuwe en tweedehands auto’s van alle merken verkocht. ‘En daarbij zijn we dealer van het merk Opel.’

Autobedrijf R. Voskes Raalte Autobedrijf R. Voskes Wesepe

Heesweg 21 De Korenmolen 1

8102 HJ Raalte 8124 BA Wesepe

T: 0572 – 356 263 T: 0570 – 531 232

E: verkoop@rvoskes.nl

I: staging2.rvoskes.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.