auto te water bij broekland

Aan de Wesenberg, net buiten Broekland, is vrijdag een auto te water geraakt. Het ongeluk gebeurde even na 17.00 uur.

De bestuurster van het voertuig reed uit de richting Broekland naar de grote weg toe. Daar kwam ze door nog onbekende oorzaak met haar wielen in de berm terecht, verloor de macht over het voertuig en raakte vervolgens te water in de wetering langs de weg.

De bestuurster, zelf in de zomermaanden lifeguard op de Waddeneilanden, wist zich zelf uit de auto te werken. Daarna werd ze opgevangen door een taxichauffeur die toevallig passeerde. Hij zorgde voor warmte in zijn taxibus en belde 112.

De bestuurster heeft geen zware verwondingen bij het ongeluk opgelopen. Wel had ze het erg koud, maar dat is niet vreemd als je net uit het ijskoude water komt. Ze werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht. Vermoedelijk moet ze wel afscheid nemen van haar voertuig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.