Home / archiefcentraal / atc wijhe steunt stichting tegenkracht

atc wijhe steunt stichting tegenkracht

Tijdens het Telstar Keukenland Open tennistoernooi van ATC Wijhe van medio oktober heeft een loterij plaatsgevonden. De opbrengst van deze loterij is voor de helft geschonken aan de Stichting Tegenkracht en voor de helft aan de Jeugdcommissie van de tennisvereniging.

De Stichting Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan.

De Jeugdcommissie gaat het geld waarschijnlijk gebruiken om de jeugd extra trainingen te geven.

De prijzen voor de loterij waren beschikbaar gesteld door de Wijhese middenstand en andere sponsoren.

Onlangs heeft Gerard Luijmes, voorzitter van ATC Wijhe, een bedrag van 313 euro overhandigd aan Matijs Jansen, coördinator van de Stichting Tegenkracht en eenzelfde bedrag aan Ronald Jorna, voorzitter van de Jeugdcommissie.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.