anja linthorst start a makelaardij

“Durf je dat wel aan in deze tijd? ” is een vraag die haar veel gesteld wordt. Anja Linthorst is recentelijk haar eigen makelaarskantoor gestart onder de naam A Makelaardij. Linthorst is geen onbekende in de makelaarswereld, ze is al vele jaren werkzaam als makelaar in de regio, maar ze vond dat het tijd werd haar eigen koers te varen.

Ondanks de huidige markt verwacht ze dat de markt weer zal aantrekken. Door haar bestaande netwerk heeft ze reeds een portefeuille opgebouwd, waaronder een nieuwbouwproject van Bouwbedrijf Gebr. Meijer en SallandWonen. A Makelaardij houdt zich bezig met taxaties en bemiddelt bij de aan- en verkoop en de huur en verhuur van woningen.

“Het voordeel van een kleinschalig kantoor is dat de lijnen daardoor kort zijn. Dat betekent dat u zowel bij het zoeken naar een woning als bij het verkopen van een woning direct en persoonlijk contact heeft met de makelaar”, aldus Anja Linthorst. “A Makelaardij staat voor een persoonlijke benadering door de mensen ruimte te geven, goed te luisteren naar hun wensen en aandacht te hebben voor details en het doorzien van de praktische aspecten van een woning. “

De woningen komen ook op Funda. Er wordt een bord in de tuin geplaatst en/of biljet aan de ramen. “Ook profileren wij ons via de social media: Twitter, LinkedIn en Facebook. Naast de kantooruren is A Makelaardij ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar. Zo kunnen afspraken en bezichtigingen flexibel worden ingepland.”

A Makelaar is telefonisch te bereiken onder telefoonnummer 06-28894432 of info@amakelaardij.nl, zie ook staging2.amakelaardij.nl

Panden te koop

– Klaproos 25 te Heino. Royaal uitgebouwde twee onder één kap woning. Vraagprijs € 279.500,= k.k.

– Het Woold 27 te Raalte. Fraai gelegen hoekwoning. Vraagprijs 189.500,= k.k.

– Raalterweg 55 B te Wesepe: Vrijstaand woonhuis met vrij uitzicht! Vraagprijs € 192.500,= k.k.

– Venebrugge 26 te Raalte: Nieuw te bouwen, luxe vrijstaande woning. Koopsom € 445.000,= v.o.n.

– Venebrugge 52 te Raalte: Nieuw te bouwen, luxe vrijstaande woning. Koopsom € 549.000,= v.o.n.

– Venebrugge 28/30 te Raalte: SallandWonen bouwt 2 twee-onder-één-kap woningen met een zeer energiezuinig bouwconcept.

– Venebrugge 32 t/m 50 te Raalte: Bouwbedrijf Gebr. Meijer bouwt 10 twee-onder-één-kap woningen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.