4kids serious request levert 2426 euro op

Het was al vroeg op de avond gezellig druk in De Baron. 4Kids had het feest dan ook actief gepromoot onder Heinoërs. Jong en oud was vertegenwoordigd. Dat was ook te horen aan de muziek. Er werden zowel klassiekers als recente dansplaten aangevraagd. Het Rad van Avontuur werd gepresenteerd door Sander Bekking en Jort Paauw. Hun enthousiaste praatjes hebben er voor gezorgd dat er grif lootjes werden gekocht.

“De opbrengst van de avond heeft onze verwachtingen flink overtroffen,” stelt Sebastiaan Dekkers, directeur van 4Kids. “Ook de grote hoeveelheid prijzen die door ondernemers en particulieren beschikbaar was gesteld, is ongekend. Ik wil graag iedereen bedanken die op enige wijze heeft bijgedragen of heeft gedoneerd. Het is erg mooi om te zien dat in deze tijden, waarin het ook in Nederland minder gaat, er toch veel gedoneerd wordt voor mensen die het nog een stuk slechter hebben.”

4Kids heeft rondom Serious Request nog meer acties georganiseerd. Zo is er een kleurplatenactie. Voor iedere ingeleverde kleurplaat doneert 4Kids één euro. Daarnaast zijn er diverse gastouders die acties op touw hebben gezet. Zij hebben samen met de gastkinderen onder andere cupcakes en zelfgemaakte knutselwerkjes verkocht en lege flessen ingezameld. 4Kids verwacht in totaal 4000 euro op te halen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.