4kids en de baron strijden tegen babysterfte

Medewerkers van gastoudersbureau 4Kids organiseren in samenwerking met café De Baron een inzamelingsfeest voor 3FM Serious Request. Dit feest is op vrijdag 21 december 2012.

3FM Serious Request gaat dit jaar de strijd aan met babysterfte. Wereldwijd sterft iedere zes seconden een baby. In totaal betekent dat 5,5 miljoen slachtoffers per jaar. Een groot deel van de babysterfte kan met eenvoudige hulp van het Rode Kruis worden voorkomen.

Gastouderbedrijf 4Kids gaat het onderwerp babysterfte zeer aan het hart. Al haar ouders en gastouders zijn opgeroepen om in actie te komen en een manier te verzinnen om geld in te zamelen. Onder haar gastkinderen heeft 4Kids kleurplatenactie uitgezet. Voor de eerste duizend ingeleverde kleurplaten zal er een euro gedoneerd worden.

Tijdens het inzamelingsfeest op 21 december kunnen er niet alleen liedjes worden aangevraagd maar ook lootjes gekocht worden voor het Rad van Avontuur. Medewerkers van 4Kids hebben bardienst en Sander Bekkink neemt de presentatie van de avond voor zijn rekening. Iedereen is vanaf 21.00 uur van harte welkom in café De Baron.

Wat: Let’s Hear it for the Babies Party (inzamelingsfeest 3FM Serious Request)

Waar: Café de Baron, Heino

Wanneer: vrijdag 21 december 2012

Tijd: 21:00 – 02:00 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.