Home / archiefcentraal / 175 jaar kerkdorp luttenberg officiele instantie

175 jaar kerkdorp luttenberg officiele instantie

Door het tekenen van de akte bij de notaris is het bestuur van de stichting ‘175 jaar Kerkdorp Luttenberg’ nu een officiële instantie geworden. Aanleiding voor de oprichting is het jaar 2013, het jaar waarin de parochie Luttenberg 175 jaar bestaat. Enkele Luttenbergers die vonden dat dit niet onopgemerkt voorbij mocht gaan, staken de koppen bij elkaar.

Het komende jubileumjaar staat bol van geplande activiteiten op diverse terreinen en voor jong en oud. Maar ook na 2013 wil de stichting zich inzetten voor de ontwikkeling en uitvoering van projecten en activiteiten die de leefbaarheid, het sociale, sportieve, educatieve en recreatieve aanbod voor en door inwoners van Luttenberg bevorderen.

Via de media en speciaal op parelvansalland.nl kun je op de hoogte blijven van alles wat er in Luttenberg gebeurt.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.