Home / archiefcentraal / 101 donateurs uit lemelerveld naar enschede

101 donateurs uit lemelerveld naar enschede

De dj’s in Het Glazen Huis kunnen zich opmaken voor het bezoek van maar liefst 101 donateurs vanuit Lemelerveld. Eline Koenjer laat dit via Twitter weten met de tekst: “Veel succes Giel, Michiel en Gerard! Tot zaterdag dan komen we met 101 donateurs uit #Lemelerveld naar Enschede #SR12”

3FM Serious Request staat dit jaar in het teken van baby- en kindersterfte. Er wordt zoveel mogelijk geld opgehaald voor de bestrijding hiervan. De 101 donateurs uit Lemelerveld zullen op hun beurt een duit in het zakje doen.

Lees ook

Voertuig van vermiste man bij Wijhe uit de IJssel gehaald

WIJHE – Op de vroege avond van 3 augustus heeft de politie bij Wijhe een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.