Home / archiefcentraal / zwolle pakt punt tegen twente

zwolle pakt punt tegen twente

PEC Zwolle heeft zondagmiddag een punt gehaald tegen FC Twente. In de Grosch Veste in Enschede werd het 2-2.

Zwolle bleef in de eerste helft redelijk gemakkelijk op de been, tegen het zwak spelende Twente. Er was vlak na rust een strafschop voor nodig om de Tukkers op voorsprong te zetten. Dusan Tadic scoorde vanaf elf meter. Zwolle toonde echter veerkracht en trok de stand al snel gelijk. Denni Avdic was de doelpuntenmaker. In het restant van de tweede helft probeerde Twente het wel, maar Zwolle hield knap stand.

Het kwam zelfs op voorsprong door een kopbal van Joey van den Berg. De aanvoerder kon inkoppen na slecht uitkomen van doelman Sander Boschker. Twente hield toch nog een punt aan het duel over. Luc Castaignos kopte uit een vrije trap de 2-2 binnen.

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.