zwaar gewonde bij ongeval op n348

Bij een ongeval op de N348 (Deventer – Raalte) is een zwaargewonde gevallen. Een personenauto reed in de avondspits achterop een trekker met kieper. De auto schoof onder de kieper. De klap was zo hard dat de grote trekker-aanhanger er een lekke band van opliep.

Politie, brandweer en ambulance rukten tond 17.00 uur gelijk met groot materieel uit. Een half uur later werden twee gewonden naar het ziekenhuis gebracht. Een van hen is zwaar gewond.

Volgens ooggetuigen was de tractor vanuit de Hofmeijerweg even op de N348, om weer af te slaan naar de afslag van aspergebedrijf De Weerd. De loonwerker wachtte met zijn tractor het moment af dat hij van de N48 af kon, maar werd toen van achter aangereden. De loonwerker kwam met de schrik vrij.

Het verkeer liep rond 18.00 uur enorme vertraging op. Vanuit zowel de richting Deventer als Raalte werd het omgeleid over binnenwegen tussen de N348 en Heeten. Die wegen stonden allemaal bomvol.

De brandweer is nog een flink deel van de avond bezig geweest auto en tractor van de weg te krijgen. Om zicht te hebben bij dat werk werden grote schijnwerpers opgesteld. De stremming heeft een paar uur geduurd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.