zon 600 euro opgehaald met autowasactie

De autowasactie bij Hartholt Olie in Wesepe heeft zaterdag ongeveer 600 euro opgeleverd voor de Serious Request actie van 3FM. Jongeren uit Wesepe wisten maar liefst 103 auto’s te wassen. Al met al kan worden teruggekeken op een zeer geslaagde actie, mede door de belangenloze medewerking van DD-MC Digitale Druk BV uit Raalte, Hartholt Olie en alle mensen die vrijwillig hun auto voor het goede doel vuil hebben gemaakt of spontaan een gift hebben gegeven.

Voor de autowassende jongeren krijgt de actie nog een staartje; zij gaan de opbrengst op vrijdag 21 december namelijk persoonljk naar het Glazen Huis in Enschede brengen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.