Home / archiefcentraal / wintermarkt bij korenmolen de leeuw

wintermarkt bij korenmolen de leeuw

Bij de Korenmolen de Leeuw wordt op zaterdag 8 december van 10.00 tot 16.00 uur weer een wintermarkt gehouden. Het plein wordt omgetoverd tot een sfeervolle markt met streekproducten, jam en chutney, houtovenbrood, honing, hoeden, vilt, sierraden, kunst, decoratieartikelen, cadeautjes, verse kerstbomen en nog veel meer.

De hele dag door zijn er demonstraties houtbewerken, tin gieten, bijenkorf vlechten, hout graveren, schilderen met olieverf, honden trimmen en brood bakken. Er staat een grote kerstboom, er zijn ezels en de Vrienden van de molen verkopen koffie, thee en chocomelk. Ook bakken ze vanaf die dag weer iedere zaterdag verse oliebollen. Voor oudjaar kun je oliebollen bestellen, bestellijsten liggen klaar. De opbrengst van de oliebollen is weer geheel voor het onderhoud van de molen.

De toegang is vrij en de molen bevindt zich aan de Oude Molenweg 3 tussen Bathmen en Lettele.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.