win drie computerspellen van denda games

Salland Centraal mag van Denda Games meerdere pakketten met daarin drie spellen van Denda Games weggeven. Het gaat om de computerspellen Sisters Secrecy , Sea Legends en 7 Wonders. Alle drie zijn het puzzelgames en daarmee hartstikke mooi vermaak voor de aanstaande donkere winter- en feestdagen.

Om in aanmerking te komen voor de spellen moet je een vraag goed beantwoorden. Zwolle bezit één van de kleinste musea van Nederland, het Sinterklaasmuseum. Je vindt het museum in de kelder, onder een speelgoed- en verlichtingswinkel. De vraag is: Aan welke straat is het Zwolse Sinterklaasmuseum gevestigd?

Wil je meer informatie over de spellen van Denda Games of weten wat Denda nog meer voor spellen op de markt heeft? Klik dan hier.

Mail je antwoord, inclusief je naam, adres, postcode en woonplaats, voor 4 december naar team@nucentraal.nl Winnaars krijgen per e-mail bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.