Home / archiefcentraal / willy alferink uit heeten vraagt jouw stem

willy alferink uit heeten vraagt jouw stem

Willy Alferink uit Heeten doet een oproep richting iedereen uit de regio om op zijn schilderij te stemmen voor de titel ‘het beste schilderij van Nederland’. Op het moment heeft hij 765 stemmen en heeft nog zo’n 100 stemmen nodig om bij de eerste 12 schilderijen te eindigen.

Met zijn schilderij ‘portret van Bertus’ doet hij mee aan de landelijke verkiezing ‘het beste schilderij van Nederland. Willy vraagt iedereen te stemmen via www.schilderijvanhetjaar.nl Daar kun je klikken op stemmen en daarna op schilderijen. Typ de naam Willy Alferink in en geef je stem aan zijn schilderij.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.