willy alferink uit heeten vraagt jouw stem

Willy Alferink uit Heeten doet een oproep richting iedereen uit de regio om op zijn schilderij te stemmen voor de titel ‘het beste schilderij van Nederland’. Op het moment heeft hij 765 stemmen en heeft nog zo’n 100 stemmen nodig om bij de eerste 12 schilderijen te eindigen.

Met zijn schilderij ‘portret van Bertus’ doet hij mee aan de landelijke verkiezing ‘het beste schilderij van Nederland. Willy vraagt iedereen te stemmen via staging2.schilderijvanhetjaar.nl Daar kun je klikken op stemmen en daarna op schilderijen. Typ de naam Willy Alferink in en geef je stem aan zijn schilderij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.