Home / archiefcentraal / wild en najaarsgerechten bij zwakenberg

wild en najaarsgerechten bij zwakenberg

Bij Bar & Brasserie Zwakenberg vindt op 17 november een culinaire herfstavond met diverse wild- en najaarsgerechten plaats. Het is één van de nieuwe concepten van Zwakenberg in de herfstperiode. Tijdens dit Herfst Happing Event zal de kok zich bezighouden met het zogeheten ‘Live Cooking’, waarbij de bezoekers zien hoe het eten wordt bereid. De avond start om 18.30 uur en kost 37,50 euro per persoon.

Naast het Herfst Happing Event houdt Zwakenberg meerdere gezellige avondjes. Zo is het op iedere vrijdag- en zaterdagavond is mogelijk om vanaf 16.00 uur te ‘meeten’ met vrienden, familie of collega’s onder het genot van een hapje en een drankje. Voor dit Meet, drink & eat – arrangement betaal je een aangename prijs van 7,50 per uur. Ook staat er een Lounge-avond voor de deur. Op vrijdag 16 november om 22.00 uur start deze avond in aanwezigheid van een dj. De ontspannen avond is voor iedereen gratis toegankelijk.

Voor het Herfst Happing Event en het Meet, drink & eat – arrangement moet gereserveerd worden. Hier voor én voor informatie kun je terecht op www.zwakenberg-raalte.nl of bel 0572 – 355500.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.