weteringzotten vieren 44 jaar feestervaring

Ter ere van het 44-jarig bestaan van carnavalsvereniging De Weteringzotten wordt er op zaterdag 17 november een Jubileumavond gehouden. Deze avond vervangt dit jaar de Gala-avond. Residentie IJsseldijk opent om 20.30 uur haar deuren. Leden hebben gratis toegang, niet-leden betalen vijf euro.

Het jubileumfeest moet een nóg groter feest gaan worden met onder andere een optreden van Feestlift en de bekendmaking van de nieuwe prins of prinses der Weteringzotten. Iedereen die ooit carnaval gevierd heeft bij De Weteringzotten of die dat altijd al heeft willen doen is welkom om de 44 jaar feestervaring te delen.

De slogan voor de avond luidt ‘tijdens het 44-jarig bestaan kan alles aan’. Kortom: hoe gekker, hoe beter. Feestvieren zonder carnavalskleding is deze avond dus geen optie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.