Home / archiefcentraal / wennemars in de stad zonder marathon

wennemars in de stad zonder marathon

Erben Wennemars is een van de duizend Nederlanders die in New York is om de marathon te lopen die niet gelopen wordt. De marathon is vrijdagavond alsnog afgelast.

Wennemars logeert in Manhatten ter hoogte van het Central Park, daar en hoger in Manhatten gaat het leven inmiddels weer gewoon door. “Maar als je down town gaat richting Ground Zero, dan zie je ineens dat de verkeerslichten het niet meer doen. Nog meer naar beneden is er gewoon nergens stroom.”

Wennemars vindt het jammer dat de marathon niet doorgaat, maar kan wel begrijpen dat burgemeester Bloomberg zijn besluit vrijdagavond nam. “Kom net terug van rondje hardlopen over Broadway en Ik hoor dat NEW YORK Marathon is afgelast! Alle begrip,sport is op dit moment bijzaak”, aldus de Dalfsenaar die daar afgelopen winter nog heel anders over dacht, toen de elfstedentocht niet doorging.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.