website voor nieuwtjes in olst wijhe

Ondernemers, verenigingen en stichtingen in Olst-Wijhe bundelen de krachten en gaan zich gezamenlijk presenteren op internet. Op de website die naar verwachting in maart 2013 op staging2.olstenwijhe.nl wordt gelanceerd, zijn voor de consument alle nieuwtjes en wetenswaardigheden te vinden op het gebied van evenementen, acties, aanbiedingen, contactgegevens en wedstrijden binnen de gemeente Olst-Wijhe.

Daarnaast geeft deze website ook doorgang naar de websites van alle afzonderlijke ondernemers, verenigingen en stichtingen. In een online warenhuis is het ook mogelijk bij diverse ondernemers online te bestellen. Tevens wordt via deze site de consument actief benaderd met nieuwsbrieven en social media om het aanwezige aanbod actief op de kaart te zetten.

De deelnemende ondernemers, verenigingen en stichtingen beschikken ieder over een eigen gedeelte op de site die ze naar eigen stijl en idee kunnen vormgeven. Op een gemakkelijke manier kunnen deelnemers hun content plaatsen en dit verschijnt niet alleen op de pagina van de ondernemer, maar ook gelijk op de homepage. Er is dus constant recent nieuws te vinden.

Stichting Olst en Wijhe.nl met als voorzitter Ilse de Vries heeft het initiatief genomen en zal de site beheren. Momenteel worden er zoveel mogelijk ondernemers, verenigingen en stichtingen benaderd om te starten met een zo compleet mogelijk aanbod. De website is in aanbouw en de eerste 90 deelnemers zijn er al en ook het logo van de website is al aanwezig.

Voor het overzicht van de deelnemers, de sponsoren en het aanmeldingsformulier kunnen de ondernemers, verenigingen en stichtingen al terecht op een tijdelijke site op staging2.olstenwijhe.nl

Voor vragen kun je contact opnemen met Ilse de Vries via 06 – 2375 8133.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.