vvd over kunstgras afspraak is afspraak

En daarmee vindt de VVD dat ook Heeten, Mariënheem en Nieuw Heeten vlot van kunstgras voorzien moeten worden.

De fractievoorzitter legt zijn standpunt uit: “Vanaf 2005 hebben we al een koers ingezet dat moest leiden tot een kunstgrasveld voor alle sportclubs. Later zijn anderen daarbij aangehaakt en inmiddels hebben alle fracties zich hier al wel over uitgesproken. De belangrijkste argumenten daarvoor waren dat kunstgras de toekomst heeft, je kunt vaker en langer sporten, je hebt minder ruimte nodig en uiteindelijk levert het ook een besparing op in onderhoudskosten. Al die argumenten zijn nog steeds van kracht. Inmiddels komt er een extra argument bij: dat het college zich moet houden aan afspraken. Die zijn wel degelijk gemaakt, compleet met een uitnodiging aan de sportclubs om onderling zelf de volgorde van aanleg te bepalen.”

“Wat de VVD-fractie betreft is het simpel: afspraak is afspraak. Zet het geld voor die laatste velden gewoon opzij en stop deze discussie. Wij zullen daartoe (net als voorgaande jaren trouwens) andermaal een voorstel indienen. We verwachten dat meerdere fracties met initiatieven zullen komen. Wat ons betreft bundelen we dat en geven er morgen een klap op.”

Donderdagmiddag om 14.00 uur begint de vergadering over de begroting. In die begroting wordt ook vastgesteld of er geld voor kunstgrasvelden voor Heeten, Mariënheem en Nieuw Heeten wordt vrijgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.