vuile huichelaar 3 in hoftheater

De nieuwe theatershow Vuile Huichelaar 3 is vrijdag 30 november te bezoeken in het Hoftheater in Raalte. Na het succes van Vuile Huichelaar 1 en 2 hebben de dames van Mrs. Einstein weer een nieuwe voorstelling gemaakt. Saskia van Zutphen en Paulette Willemse brengen, begeleid door live muziek, een humoristische cabaretvoorstelling en heerlijke meezingnummers uit Nederland en het buitenland. Een voorstelling door vrouwen voor voornamelijk vrouwen.

De voorstelling start om 20.15 en een kaartje kost 17,50 euro. Kaarten zijn te bestellen via staging2.hoftheater.nl of via 0572 – 352406.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.