voorbeschouwing rohda nec

Zondag 2 december speelt Rohda Raalte de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop tegen de amateurs van NEC uit Nijmegen op Sportpark Tijenraan. Blijven de mannen van Kick Maatman ongeslagen?

Rohda Raalte is samen met SV Venray, spelend in de Hoofdklasse B, als enige ongeslagen in de Zondag Hoofdklasse. Natuurlijk willen de mannen van Trainer Kick Maatman ongeslagen de winterstop in, met nu dus nog twee wedstrijden voor de boeg. Deze zondag komt NEC uit Nijmegen op bezoek en volgende week staat het treffen met vv Hoogeveen in Hoogeveen op het programma. Dan staat ook de kraker Be Quick 1887 – Alcides, de beide medekoplopers, op het programma.

Ook dit weekend staan er voor de medekoplopers moeilijke wedstrijden op het programma. Alcides speelt de derby van Meppel tegen MSC op zaterdagavond en Be Quick 1887 reist af naar Oldenzaal voor het treffen met een, de laatste weken, beter spelend Quick’20. Zal Rohda Raalte de koppositie over kunnen nemen?

Qua personele bezetting zijn in ieder geval wegens blessures Bas Tuitert en Maurice Tepperik afwezig. Hoe de formatie van Rohda Raalte zal zijn is nu nog onduidelijk. Wel is gebleken dat de selectie dit seizoen breed genoeg is om eventuele blessures en schorsingen op te vangen.

Kom dus aanstaande zondag allemaal naar Sportpark Tijenraan om Rohda Raalte aan te moedigen. Aanvang van deze wedstrijd, die onderleiding staat van Dhr. Verstappen uit Grathem, geassisteerd door Dhr. Janssen uit Baarlo en Dhr. Kok uit Maastricht, is 14.00 uur. Komt Allen!

Resultaten van de laatste 4 ontmoetingen in Raalte:

Datum Uitslag Doelpuntenmaker(s) Rohda Raalte

30-10-2011 1-1 Dirk-Jan Klijn Velderman

20-03-2011 3-1 Gework Petrosjan, Melvin Velthuis & Deniz Sahbaz

21-09-2008 1-0 Dirk-Jan Klijn Velderman

10-04-2008 1-1 Dirk-Jan Klijn Velderman

Pupil van de week is Timo Vrijdag (Rohda Raalte D4)

Het parade- en latjetrapteam is Rohda Raalte E7

Sponsor wedstrijdbal is Assink Weustink Elektrotechniek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.