vogelaar wint hoofdprijs ik lekker fit

Wethouder Gosse Hiemstra heeft donderdag de hoofdprijs van de IK Lekker fit!? Herfstvakantie-actie overhandigd aan de kinderen en directeur van OBS De Vogelaar, Jan Hendriks. De Vogelaar won de hoofdprijs, een sport- en spelpakket, omdat de leerlingen van deze basisschool de meeste volle stickerkaarten hebben ingeleverd. Een flink aantal kinderen uit groep 5 heeft zelfs aan alle activiteiten deelgenomen.

In de herfstvakantie zijn er door Raalter verenigingen en organisaties diverse sport- en cultuuractiviteiten georganiseerd voor de basisschooljeugd. Ruim 600 kinderen hebben tijdens deze succesvolle week kennis gemaakt met het sport- en cultuuraanbod in de gemeente Raalte. De kinderen hebben onder andere de SW4D Kidsloop gewandeld, een muziekworkshop gevolgd, trampoline gesprongen, deelgenomen aan het schoolvolleybaltoernooi, een jeugdfilm bezocht of kennis gemaakt met atletiek. Stickerkaart Bij elke activiteit waaraan de kinderen deelnamen ontvingen zij een sticker. Hierbij was het doel om vier stickers te verzamelen en een volle stickerkaart te krijgen. Iedereen die een volle stickerkaart inleverde, kreeg een gratis toegangskaart voor zwembad Tijenraan en maakte kans op een van de vele mooie prijzen voor zichzelf of de hele schoolklas. Prijswinnaars De winnaars van de overige 19 prijzen zijn persoonlijk geïnformeerd. Zij ontvangen de komende week hun prijs.

Prijzen die deze kinderen hebben gewonnen zijn onder andere een handbalclinic van bondscoach Henk Groener voor de hele klas, vrijkaarten voor een wedstrijd van PEC Zwolle en toegangskaarten voor voorstellingen in het HOFtheater. Foto’s van de IK Lekker fit!? Herfstvakantie en een overzicht van alle prijswinnaars zijn te zien op staging2.sportbedrijfraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.