voedselbank blij met kerstpakket

Dit positieve gebaar wordt over het algemeen gewaardeerd door de ontvangende partij. Maar een deel van de mensen vindt dat zo´n gebaar een betere bestemming kan krijgen door het aan (mede)mensen te geven die nooit iets extra’s krijgen en die van een minimaal inkomen rond moeten komen. Door een dergelijke gift beschikbaar te stellen aan de Voedselbank, bent u ervan verzekerd dat het goed terecht komt. Verleden jaar gaf een flink aantal mensen spontaan het door hen ontvangen kerstpakket door aan de Voedselbank. En ook werden door meerdere bedrijven overgebleven pakketten aan ons geschonken. De Voedselbank, maar vooral haar cliënten, zijn u daarvoor zeer erkentelijk. We kunnen daarmee veel mensen verrassen.

Tevens bieden we particulieren ook dit jaar weer de mogelijkheid om het kerstpakket in te leveren.

Dit kan op vrijdag 21 december, 28 december en 4 januari van 19.00-20.00 uur. Locatie Brink 30 te Hardenberg.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Bea van den Bout, secretaris 06-34120614 of info@voedselbank-hardenberg.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.