vier meidenavonden in t olde postkantoor

Landstede Welzijn Olst/Wijhe houdt vier keer een meidenavond in ’t Olde Postkantoor in Olst. De eerste avond start op dinsdag 27 november en deze wordt opgevolgd door avonden op dinsdag 4, 11 en 18 december. De avonden zijn geschikt voor meiden van 12 tot 16 jaar.

De eerste avond gaat over voeding. De hele avond staat in het teken van hapjes maken en wat nou eigenlijk wel en niet goed voor je is. De avond start om 18.00 uur en eindigt om 19.30 uur. Kosten bedragen 2 euro per persoon, waarmee je ook direct de hele avond bent voorzien van drinken en lekkers. Opgeven kan via welzijnolstwijhe@landstede.nl en meer informatie bel 0570 – 562529.

Het volledige programma ziet er als volgt uit:

Dinsdag 27 november: Het maken van lekkere, gezonde hapjes.

Dinsdag 4 december: Een avond vol kennis over geld.

Dinsdag 11 december: Kom een avond lekker tot rust met Mindfulness.

Dinsdag18 december: Jezelf nog mooier maken dan je al bent.

Je kunt je ook direct voor vier avonden opgeven, of voor één van de andere drie avonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.