Home / archiefcentraal / vier jubilerende koorleden st caecilia

vier jubilerende koorleden st caecilia

Na afloop van de eucharistieviering van St. Caecilia werden vier leden van het koor in het zonnetje gezet door pastoor Verwey. Koorlid en Organist Anton Berghuis en de zangers Jan Vloedgraven en Gerrit Tepperik zijn al 70 jaar lid en Gerda Kouwert is inmiddels 25 jaar actief in het parochiekoor in Heeten.

Berghuis, Vloedgraven en Tepperik ontvingen een erediploma met kaars. Gerda Kouwert kreeg een eremedaille, een oorkonde en kledinginsigne. Na afloop van de dienst was er gelegenheid de jubilarissen te feliciteren. Daarna was er een feestavond voor de koorleden en introducés in zaal Reimink.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.