vier jubilerende koorleden st caecilia

Na afloop van de eucharistieviering van St. Caecilia werden vier leden van het koor in het zonnetje gezet door pastoor Verwey. Koorlid en Organist Anton Berghuis en de zangers Jan Vloedgraven en Gerrit Tepperik zijn al 70 jaar lid en Gerda Kouwert is inmiddels 25 jaar actief in het parochiekoor in Heeten.

Berghuis, Vloedgraven en Tepperik ontvingen een erediploma met kaars. Gerda Kouwert kreeg een eremedaille, een oorkonde en kledinginsigne. Na afloop van de dienst was er gelegenheid de jubilarissen te feliciteren. Daarna was er een feestavond voor de koorleden en introducés in zaal Reimink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.