vet verwijderen met led licht en geluid

Bij de Praktijk voor Huidverzorging van Alie Geerts in Raalte is het mogelijk om doormiddel van een nieuwe methode, vet bij de welbekende probleemzones te laten verwijderen. Alie heeft namelijk een, voor de regio unieke behandelingsmethode die werkt op basis van de warmte van rode LED-verlichting in combinatie met trillingen van geluid. “Het is het ideale alternatief voor liposuctie. Het is niet pijnlijk en je hebt niet te maken met een herstelperiode, maar het heeft hetzelfde resultaat”, aldus Alie.

Sculpt 3D, zoals de methode heet, komt voort uit de medische wereld en is al een groot succes in andere landen. Met een speciaal apparaat wordt de huid behandeld met warmte en geluid. Door deze combinatie ontstaan er trillingen onder de huid, waardoor vet vrijkomt. “Het vet kan door het lichaam zelf worden afgevoerd. Heel simpel, door het gewoon uit te plassen”, vertelt Alie.

De behandeling wordt uitgevoerd door met een behandelkop, een ronde schijf welke de verlichting en het geluid produceert, over de probleemzone te bewegen. Onder deze zones vallen de buik, billen, armen, heupen benen en rug. “De methode is niet geschikt voor mensen met overgewicht, maar puur voor plaatselijke vetophoping. Daarnaast is het geschikt voor het behandelen van cellulitis.” Een behandeling duurt maximaal een half uur. “Na de eerste behandeling zie je al direct resultaat. Voor een optimaal resultaat is een kuur van vier tot acht behandelingen aan te raden.”

Naast dat het geen pijnlijke behandeling is, brengt het ook nog eens geen schade toe aan bloedvaten, huid of bindweefsels. Alie benadrukt dat het echter niet zo is dat de behandelmethode niets van degene vraagt die hem ondergaat. “Na de behandeling is het noodzakelijk om veel water te drinken, zodat het lichaam het vet kan afstoten. Ook is het belangrijk om na de behandeling in beweging te blijven, zodat de organen goed hun werk kunnen doen. Een wandeling is bijvoorbeeld aan te raden.”

Op woensdag 7 november houdt Alie een open dag die op afspraak te bezoeken is. “Zo kan ik voor iedereen voldoende tijd vrijmaken en alles duidelijk uitleggen. Je kan in je eentje komen, maar ook met een groep vriendinnen.” Wil je meer informatie of een bezoek brengen aan de open dag? Neem dan contact op via info@aliegeerts.nl of 0572 – 380691.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.