veilige gsm straling lezing in t natuurlijk huus

“Vele onderzoeken laten zien dat sinds de invoering van GSM en UMTS zendmasten en de enorme toename van gebruik mobiele telefonie en draadloos internet, een grote rol kunnen spelen bij klachten als vermoeidheid, hoofdpijn en stress.”

Dat zegt Hayo Bol, natuurgenezer. Via Floww Health Technology kan straling omgezet worden in een natuurlijk veld. Het werkingsprincipe is vergelijkbaar met het principe van de radio. Hoe? Dat hoor je 20 november op de lezing ‘Gezond en vitaal leven met straling’ in ’t Natuurlijk Huus in Raalte.

Hayo Bol (staging2.lifecoachbol.com) geeft informatie over en maakt je bewust van de invloed van straling voor jou, je naasten en/of de organisatie waarin je werkt. Hij vertelt hoe je de straling kunt gebruiken als oplossing om “gezond en vitaal te leven met de straling om ons heen”. Het gaat om je gezondheid!

Je bent van harte welkom op dinsdag 20 november in ’t Natuurlijk Huus om 19.30 uur.

Je moet je wel vooraf aanmelden. Dat kan tot tot en met 18 november via info@hetnatuurlijkhuus.nl.

Entree €7,50.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.