van den berg wil minimaal 25 goals maken

Dat het dit jaar zo voor de wind gaat, schrijft de spits van het eerste elftal van Lemelerveld toe aan het hele team. “We hebben gewoon een heel goed team. Kwalitatief zijn wij erg sterk. We spelen veel op de helft van de tegenstander en we zijn beter dan de andere ploegen in de competitie. En als je veel kansen krijgt, dan kun je ook wel veel doelpunten maken.

Van den Berg, die in het dagelijks leven exportmanager is van een groot internationaal bedrijf, zet fors in wanneer hij gevraagd wordt naar zijn persoonlijke doelstelling dit jaar. “Minimaal 25 doelpunten. Dat moet toch wel lukken.” Of Van den Berg die doelstelling ook daadwerkelijk gaat halen, is ook afhankelijk van zijn werk. “Het gebeurt geregeld dat ik een periode naar het buitenland moet. Hoeveel doelpunten ik maak, is dus ook afhankelijk van hoeveel wedstrijden ik speel.”

Aangezien de eerste vier ploegen van de competitie mogen promoveren, maakt Van den Berg zich geen zorgen om promotie. “Dat komt wel. Maar we zijn aan onze stand verplicht om kampioen te worden. We hebben een goed team, dus we moeten gewoon vol voor het kampioenschap gaan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.