Home / archiefcentraal / twee gewonden bij frontale botsing n348

twee gewonden bij frontale botsing n348

Het ongeluk is vermoedelijk gebeurd toen een vrachtwagen die over de N348 reed uit de richting Deventer, linksaf wilde slaan de Broeklanderweg op. Bij de uitrit van de Broeklanderweg stond een personenauto te wachten die de N348 op wilde rijden. Omdat de vrachtwagen de landweg niet op kon draaien, voordat de personenauto daar weg was, gebaarde de trucker naar de bestuurder van de auto dat die de weg op moest draaien.

De bestuurder van de auto draaide de weg op richting Raalte. Vanuit de richting Wesepe kwam een busje, die botste tegen de personenauto. Daardoor werd de personenauto op de andere weghelft gedrukt. De personenauto kwam daar frontaal in botsing met een auto die uit de richting Raalte reed.

De bestuurder van de ene personenauto, een vrouw, liep verwondingen aan haar gezicht op. Een inzittende van de andere personenauto werd met onbekende verwondingen naar het Deventer Ziekenhuis gebracht. De chauffeur van het bestelbusje kwam met de schrik vrij. Wel moest zijn voertuig afgesleept worden.

De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.