twee gewonden bij frontale botsing n348

Het ongeluk is vermoedelijk gebeurd toen een vrachtwagen die over de N348 reed uit de richting Deventer, linksaf wilde slaan de Broeklanderweg op. Bij de uitrit van de Broeklanderweg stond een personenauto te wachten die de N348 op wilde rijden. Omdat de vrachtwagen de landweg niet op kon draaien, voordat de personenauto daar weg was, gebaarde de trucker naar de bestuurder van de auto dat die de weg op moest draaien.

De bestuurder van de auto draaide de weg op richting Raalte. Vanuit de richting Wesepe kwam een busje, die botste tegen de personenauto. Daardoor werd de personenauto op de andere weghelft gedrukt. De personenauto kwam daar frontaal in botsing met een auto die uit de richting Raalte reed.

De bestuurder van de ene personenauto, een vrouw, liep verwondingen aan haar gezicht op. Een inzittende van de andere personenauto werd met onbekende verwondingen naar het Deventer Ziekenhuis gebracht. De chauffeur van het bestelbusje kwam met de schrik vrij. Wel moest zijn voertuig afgesleept worden.

De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.