toneelstuk lto pikante poedelprijs

In het gezin van brood- en banketbakker Horstman is er sprake van grote opwinding vanwege een aanstaande bakwedstrijd. Horstman is er van overtuigd dat hij de eerste prijs zal winnen, maar ook Hans, de knecht heeft een taart ingezonden en … heeft meer succes dan zijn baas. De baas krijgt niet de eerste prijs en moet genoegen nemen met de poedelprijs: een etalagepop!

Horstman vat dit als een regelrechte belediging op en probeert op allerlei manieren de pop te verdoezelen in de kast. Als zijn zus Dini de pop aanziet voor een lijk, zijn de poppen aan het dansen! De situatie lijkt hopeloos als er, heel toevallig overigens, een damesslipje in de kamer wordt gevonden. Van wie is dit slipje? En … hoe kwam het daar?

Aanvang beide avonden 20:00 uur, kaarten zijn €5,00 inclusief een kop koffie of thee.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.