tijenraan zwembad van het jaar

Zwembad Tijenraan is in de race voor de titel Zwembad van het Jaar. Op de website staging2.zwembadvanhetjaar.nl/tijenraan kun je tot 23 november een stem uitbrengen voor het zwembad in Raalte. Zowel het publiek als een deskundige vakjury bepalen in de komende weken welke binnen- en combizwembaden in de prijzen vallen. Voor iedere uitgebrachte stem op de website keert de organisatie van de verkiezing samen met haar partners 0,05 euro uit aan KiKa.

Na het uitbrengen van jouw stem op zwembad Tijenraan, ontvang je een bevestigingsmail. Wanneer je deze mail print en vóór 1 december inlevert bij de receptie van sportcentrum Tijenraan, maak je kans op mooie prijzen. Tot deze prijzen behoren onder andere een jaarabonnement voor zwembad Tijenraan, een feestarrangement voor zes personen, een gratis massage door massagepraktijk Dianthus en een zonnebankabonnement.

Voor meer informatie over de verkiezing en het zwembad kun je terecht op staging2.sportbedrijfraalte.nl of contact opnemen met de receptie van Tijenraan via sport@raalte.nl of 0572-347950.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.