tijenraan past frequentie zwemles aan

Tijenraan biedt sinds oktober twee keer per week zwemlessen van 45 minuten aan. Ook onderzoekt het Raalter Sportbedrijf de wensen van ouders omtrent de zwemlessen. Tot voor kort was het alleen mogelijk om met de kinderen één keer per week zwemles te volgen. Geregeld vragen ouders aan medewerkers of hun kind vaker per week zwemles kan krijgen. Zij verwachten dat hiermee de lesperiode aanzienlijk wordt verkort en dat sommige kinderen de oefenstof beter vasthouden.

“Wij willen hier graag gehoor aan geven en bieden dan ook sinds oktober de mogelijkheid om twee zwemlessen van 45 minuten per week te volgen,” aldus Sportbedrijf Raalte.

Ook stuurt het Sportbedrijf binnenkort een online enquête naar alle ouders van de kinderen die nu op zwemles zitten en aan de ouders van kinderen die op de wachtlijst staan. Zo wil het sportbedrijf uitvinden wat de wensen van de ouders zijn en kunnen kijken of het aanbod aansluit bij deze wensen.

Heb je ervaring met de zwemlessen in Tijenraan en wil je nu al je mening delen? Mail dan naar sport@raalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.