tess 4 uit wijhe beleeft een opkikkerdag

Even vergeten dat je ziek bent en volop genieten van alles wat je leuk vindt. Dat overkwam de 4-jarige Tess en haar gezin uit Wijhe afgelopen vrijdag. Ze mochten deelnemen aan een Super Opkikkerdag. De dag zat vol verrassingen om even weg te zijn uit de dagelijkse, vaak harde, realiteit van behandelingen en doorlopende ziekenhuisbezoeken. De Eemhof in Zeewolde was door Stichting Opkikker voor een dag omgetoverd tot een waar Opkikkerland waar ruim 55 gezinnen zo’n unieke dag hebben mogen beleven.

Om kwart over negen werden Tess en haar familie ontvangen onder luid applaus van alle vrijwilligers. Het gezin kreeg een vrijwilliger toegewezen die de hele dag voor hen ging zorgen. Na een heerlijk kopje koffie voor de ouders en gebak voor iedereen startte het gezin met een officiële fotoshoot en gingen ze op avontuur met Rogier de Avonturier. Vervolgens maakten ze als echte vips een ritje in een limousine en vlogen ze in een helikopter. Tess en haar familie sloten de dag af in een subtropisch zwemparadijs.

Diverse artiesten traden voor de ruim 55 gezinnen op. Ook stond er een heerlijk buffet klaar. Het eind van een geweldige dag was in zicht en de gezinnen keerden terug naar de auto. Daar werden ze opgewacht door alle vrijwilligers en medewerkers van Stichting Opkikker. Zij stonden aan beide kanten van de weg met zwaailampen van de politie en brandweer om iedereen uit te zwaaien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.