sv raalte gaat vol voor kampioenschap

Jan Plagman, trainer van SV Raalte 1, laat er geen onduidelijkheid over bestaan. Hij wil met zijn ploeg vol voor het kampioenschap in de Vijfde Klasse H gaan. En Plagman kijkt gelijk verder, want door zijn contract met de Raalter vereniging te verlengen, wil hij volgend seizoen aan het roer van een Vierde Klasser staan.

“We doen goed mee,” stelt Plagman over de gang van zaken in de competitie. “Zeker als je weet dat de eerste drie uit de competitie promoveren.” Maar alleen promoveren vindt Plagman niet genoeg. “We gaan volle bak voor het kampioenschap.”

Dinsdagavond heeft Plagman de spelersgroep medegedeeld dat hij zich nog een jaar langer aan de club heeft verbonden. De trainer, die vorig jaar de overstap maakte van Broekland naar Raalte, heeft het prima naar zijn zin bij zijn nieuwe club en voor zijn gevoel is dat wederzijds. “Ik heb positieve geluiden van de voorzitter gehoord, die dat weer uit de spelersgroep hoorde.” Waarom Plagman zich niet langer aan Raalte verbonden heeft, maakt hij direct duidelijk. “Ik teken altijd maar voor één jaar, daarna zien we wel weer.”

De strijd om het kampioenschap in de Vijfde Klasse H moet volgens Plagman tussen Dalfsen, Broekland en Raalte beslecht worden. Dat er recentelijk van zijn oude ploeg Broekland werd verloren, steekt hem nog wel een beetje. “Die wedstrijd hebben we met 3-2 verloren door een goal in de 93ste minuut. We hadden zeker een gelijkspel verdiend, maar daar koop ik niks voor.”

Volgens hem is er overigens geen spraak van haat en nijd tussen Broekland en Raalte, ook niet door de overstap van Plagman naar Raalte. “Er is absoluut geen sprake van haatgevoelens, alleen van goede rivaliteit.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.