stuwzangers presenteren nieuwe cd

Na een druk zomerseizoen met veel optredens (42) zijn de zangers en muzikanten van het Shantykoor De Stuwzangers o.l.v. de Heinoer Flip Jonkman inmiddels weer druk met het instuderen van nieuwe nummers en binnenkort zijn ook te verwachten ‘The Last Farewell’ van Roger Whitaker/Elvis Presley en ‘Eine Insel aus Träumen geboren, Bora Bora’ door Tony Marshall uitgebracht in 2010. Maar eerst maakt het enthousiaste koor + muzikanten + dirigent zich op voor CD Presentatie Nr. 2!

Er is door ‘de Stuwzangers’ een prachtige, nieuwe CD opgenomen, waarvan de presentatie zal plaats vinden tijdens een najaarsconcert op zaterdag 24 november a.s. in Zaal Reimink in Lemelerveld. Aanvang concert om 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur.

In totaal zijn 16 nummers opgenomen door ‘Mirasound’ uit Amersfoort. Vele nummers zijn gearrangeerd door Jannes Kleene maar ook de dirigent heeft zijn aandeel in enkele nummers. De CD wordt vrolijk geopend met ‘Parel van de Zuidzee’. Er zijn ook enkele echte shanties opgenomen waaronder ‘Roll Allabama Roll’. Verder doet ‘The Rose of Allendale’ het erg goed. ‘Het feest’ barst natuurlijk los met de ‘Rhein und Trinklieder Medley’.

Na afloop van het concert en de uitreiking van de eerste CD kan men nog een paar uurtjes gezellig bij elkaar zijn en eventueel dansen, waarbij de muziek zal worden verzorgd door Marcel Reimink. Iedereen is deze avond welkom. De entree bedraagt €. 5,– per persoon, een gratis kop koffie en een hapje inbegrepen. Gezien de grote belangstelling bij de uitreiking van de vorige CD wordt geadviseerd tijdig aanwezig te zijn het kan wel eens ‘druk’ worden! Kaarten bestellen bij de leden is ook mogelijk.

Op 2 december zal het Vilsterse ook koor weer een optreden verzorgen in Partycentrum ‘Het Boskamp ‘ (Starnbosch) in de Gemeente Dalfsen. Vorig jaar ook een groot succes! Maar nu eerst de CD presentatie in Zaal Reimink te Lemelerveld op zaterdag 24 november!

staging2.destuwzangers.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.