stuwzangers presenteert cd in volle zaal

Shantykoor De Stuwzangers uit Vilsteren heeft zaterdag in een volle zaal een najaarsconcert in Zaal Reimink in Lemelerveld gegeven. Het publiek heeft genoten van het prachtige concert, wat met veel enthousiasme werd gebracht en door het publiek met een staande ovatie werd beloond. Het hoofdthema was de CD presentatie.

Om half acht ging de zaal open en het duurde maar even of alle zitplaatsen waren vergeven. Het werd een prachtige avond met veel passie. De 1ee CD werd overhandigd aan Gerda, de beheerster van het Parochiehuis in Vilsteren. Haar lievelingsnummer ‘de Verzonken stad’ werd natuurlijk ook gezongen.

Alle 16 nummers die op de nieuwe CD staan werden ten gehore gebracht. Solisten die de revue passeerden waren Bob Boerdam, Herman van Til, Anton Schotman, Andries Lafaille en Rene Wibier. Het koor was eveneens zeer goed op dreef. Met veel enthousiasme werd dit ondersteund door een vijftal muzikanten bestaande uit drie accordeons, gitaar en drums. Dit alles onder leiding en presentatie van Flip Jonkman uit Heino. De shanty ‘Roll Allabama Roll’ deed het heel erg goed waarbij de aanwezigen het refrein uitbundig meezongen.

Ben Meulman verzorgde deze avond de opening, de CD presentatie en het slotwoord. Natuurlijk veel dank aan allen die financieel of op ander terrein betrokken zijn geweest bij de tot stand komen van deze avond in het teken van de CD presentatie.

Tot slot werden dirigent en muzikanten nog in het zonnnetje gezet waarna de toegift met veel bravoure de zaal in ging: ‘Laat maar gaan’. Daarna kon er gedanst worden op muziek van Marcel Reimink. Ook werd massaal ‘de Woonboot’ ingezet! Dat kennen de Stuwzangers en …. het werd groot feest in Zaal Reimink. Het uitbrengen van de 2e CD moest gevierd worden! Komende zondagmiddag is het koor ‘de Stuwzangers’ te gast bij Partycentrum ‘Het Boskamp’ aan de Sterrebosweg 2 in de Gemeente Dalfsen. Ook daar kan het wel eens een groot feest worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.