Home / archiefcentraal / studenten landstede ondersteunen eagles

studenten landstede ondersteunen eagles

Landstede studenten van de opleiding MBO2 beveiliger gaan vanaf nu het stewardsteam van Go Ahead Eagles ondersteunen tijdens iedere thuiswedstrijd van deze voetbalclub. Voor de mbo-studenten is het een mooie manier om praktijkervaring op te doen. Bij het ondersteunen van het stewardsteam leren zij een goede beroepshouding aan te nemen, te lopen in een correct uniform en om te gaan met veel verschillende mensen.

Ook Go Ahead Eagles is blij met de samenwerking. “Zo kunnen we het toezicht tijdens de wedstrijden versterken,” aldus meneer Hegeman, veiligheidsmanager van Go Ahead Eagles.

De mbo-studenten van de opleiding Beveiliging worden altijd begeleid door een professional en één van de docenten. Landstede Salland is erg blij met deze samenwerking. “We laten graag aan aankomende studenten en andere mensen zien wat de opleiding Beveiliging inhoudt”, aldus de Landstede docenten.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.