stoppelkaters in de prijzen in maarssen

Namens de Stöppelkaters waren de Krielen, de Fire Cats en de Hofdames succesvol in de categorie ‘Show Karakter’. Al om 11.00 uur stonden de meegereisde supporters, waaronder Prins Han I en z’n gevolg, ouders, familie en de begeleidsters van de meiden, op de banken. De Krielen sleepten in de juniorenklasse (5 tot 11 jaar) de eerste prijs en dus het goud binnen. De dans met het thema ‘1001 nachten’ sprak de jury het meest aan. De zeer verzorgde kleding van de meiden werd extra benoemd.

Na de middag waren het de Fire Cats die in de jeugdklasse (12 tot 15 jaar) hun ‘poppendans’ lieten zien. Het publiek moet gedacht hebben dat ze werkelijk als marionetten aan touwtjes hingen. De jury benoemde naast de techniek ook de prima visagie. De Fire Cats mochten de tweede prijs en dus het zilver op gaan halen.

Toen konden de Hofdames natuurlijk niet achterblijven. In de hoofdklasse (16 jaar en ouder) brachten zij hun show-karakterdans. Het thema ‘Raveleijn’ werd op dans-, kleding- en decorgebied tot in detail getoond. De jury beloonde de Hofdames met de tweede prijs in deze laatste categorie van het dansfestijn in Maarssen.

Om vijf uur vertrok de 90 koppige dansdelegatie van de Stöppelkaters weer met de dubbeldekker naar Raalte. Daar werd, onder het genot van een drankje en de traditionele patatten, nog even nagepraat over de succesvolle Intrada 2012 voor de dansgroepen van de Carnavalsvereniging De Stöppelkaters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.