sp wil geen nieuwe kunstgrasvelden

“Wij willen een WMO-fonds instellen met dat bedrag om die dingen te repareren bij de WMO die volgens de wet niet verboden zijn maar wel gekort. Vorig jaar dienden wij een stapel moties en amendementen in om verslechteringen te voorkomen. Die haalden het toen niet. De WMO-raad in overleg met het college hebben toen overeenstemming bereikt hoe de ellende in te vullen,” aldus Van Kampen.

“Nu die kunstgrasvelden,” vervolgt Van Kampen. “Er kan prima voetbal plaatsvinden op een grasveld. Mocht men te weinig vrijwilligers hebben om het gras te onderhouden, dan weet heel Raalte dat in ons wachtgeldbestand een deskundige zit die eventueel als vrijwilliger voorlopig mede inzet kan plegen het gras in optima vorm te houden.”

“Als we weer goed in de slappe was zitten, willen we het kunstgras wel steunen. Net als bij eerdere velden, maar nu gaat de zwakke doelgroep even voor,” besluit Van Kampen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.