slipjacht in luttenberg

Koninklijke Jachtvereniging Soestdijk doet zaterdag Luttenberg aan voor een traditionele slipjacht. Dit jaar houdt de vereniging voor de 35ste keer de jacht. De ruiters verzamelen zich vanaf 12.30 uur waarna het kleurrijke schouwspel om 13.00 uur begint bij de manege aan de Looweg.

Vanaf de Zandkuil aan de Butzelaarstraat begint de eerste run naar de oversteek Bergweg , door de weilanden naar oversteek Blikweg. De eerste stop vindt vervolgens plaats op de Holteveenseweg. De tweede run gaat richting de Luttenbergerweg naar oversteek Schanekampsweg van daar naar de oversteek Nieuwe Twentseweg op weg naar de sherrystop aan de schanebroeksweg.

De derde run gaat door de weilanden naar oversteek Lemelerweg , bij familie Pronk naar de doorwaadbare plaats nabij de Nieuwe Twentseweg, dat is een mooie plek voor het publiek. Vervolgens gaan de honden onder begeleiding via een zandweg naar de oversteek Kathuizenweg ,de ruiters gaan door het bos en vervolgens weer gezamenlijk naar de oversteek Pollenweg.

Vanaf daar rijden ze via de Buurtschapsweg naar het eindpunt bij de manege aan de Looweg.

Aan bezitters van honden en schapen in de buurt van de route wordt gevraagd of zij de dieren s`middags uit de buurt van de ruiters en honden willen houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.